Aanrader! Word een goede ouder!

Ouder zijn is natuurlijk fantastisch, maar niemand had je ooit verteld dat het ook heel zwaar kon zijn! Met die gedachte heeft Sunta Veerkamp (hoofdredacteur van de website SuccesvolleMoeders.nl en zelf moeder van twee kinderen) ‘100 Punten Voor Succesvol Ouderschap’ geschreven, waarvan intussen al vele exemplaren over de toonbank zijn gevlogen.

De omgekeerde wereld

Op je werk eindelijk tot rust komen, het idee hebben dat je beter ‘politieagentje’ had kunnen worden, thuis vermoeider worden dan op je werk, de zoektocht naar verdwenen romantiek met je partner en de vraag waar al je vrienden ineens gebleven zijn zomaar enkele punten die aan de orde komen in ‘100 Punten Voor Succesvol Ouderschap’. Op grappige en herkenbare wijze worden handreikingen gegeven om ‘gewoon een goede vader of moeder te zijn’.

Word een leuke ouder

In het ebook wordt volop stilgestaan bij de ouders van nu. Hoe haal je als ouder het beste uit jezelf? Als je wil leren hoe je je weer uitgerust en relaxed kunt voelen, geduldig kunt blijven in allerlei situaties en hoe je je tijd efficiënt in kunt richten om een leuke ouder te zijn is dit ebook wat voor jou. Kortom, als je (nog) meer van je kinderen wilt genieten, moet je dit ebook echt gelezen hebben.

Bestel het boek direct

(en ontvang een aantal leuke extraatjes)

Laat een reactie achter